mandag 21. juli 2008

.: Two new Lo's and some other things:.

Ellen and I had a tiny crop yesterday, and this is two of three LO's I made. The last one get here in a few.
We had such a nice time! Hope we'll be scrappin' together soon, baby!


Lo of Newborn Thea! It's pretty simple, but I don't have a heart to put something else on it!
This one is a scraplift, but I don't actually remember who I've lifted, so if anyone knows, please speak up! kred's comming!
Just looove that simple setup for that picture! and that old paper too! I struggled a bit to dare cutting it, actually! LOL!And last, a recycle-card (used an empty Heidi Swapp -ghostwatches box) for my SIL. She had her birthday on the 15.th! Congrats, Therese! Love you lots!
pretty simple this too..LOL! but I quite like it!
And so did she, so it's perfect!

__________________

I'm packing my bags, 'cause I'm going to visit my gooooody friend Nina in Sandnes, and some other girls in Stavanger! I'm soooo looking forward to it, I hardly can't wait 'till tomorrow!
:happydance:
And specially, I look forward to visit Ingvild Bolme's scrapstore in Sandnes! That girl rock, no doubt about it!
TFL! have a nice week guys!

8 kommentarer:

Vibeke sa...

Flotte LOer Trine!!:)

Synes slike kort er flotte!!! Men lurer på en ting...Hvordan - og hvor fester du mønsterarket?

Nina B. sa...

weeee nå er det ikke lenge igjen! Gleder meg masse snuppa! Utrolig herlige LOer, og er så stilig med sånne "resirkulerte" kort :)

Marianne Hope sa...

Hei, flotte LOer og morsomt kort.

Ingvild Bolme (Spinnvild) sa...

Takk for nok en fin kommentar min "trofaste venn" *lol* Ikke mange, om noen, som er like trofast som deg i bloggen min, eller er'e? *ler*
Foreløpig er det til og med kun du som har hatt gidda å kommentere vinflaska *fnis* Regner med at alle andre tenker "for noen foreldre de må være som gir barnet vinflaske til ettårs dagen, det er jo å be om å få ei alkoholisert datter".. *ler* hihih... ser for meg hvordan folk snakker med seg selv og banner når de ser den vinflaska som 1-års gave *ler igjen*

Det har seg nemlig slik at verken Esben eller meg er noe høytidelige på noen måte, og kan se både sjarm og humor i det meste. Denne vinflaska har både sjarm syns vi, samt vi ler mer av det enn vi ser alvoret av det. Godt vi begge drikker veeeeeldig skjeldent (sist var NM treffet i nov for min del faktisk..)så vi i alle fall ikke kan bli beskyldt for det *lol*
Lar være å legge denne ut på utenlandske gallerier for å skåne sårte amerikanske sjeler mot sånnt *flire*

Anyway... Når er det du har tenkt å stikke innom i butikken tror du?
For jeg er der ikke alltid selv, og det hadde ho vært moro å fått møte deg da! I tillegg så har vi sommeråpent nå med andre tider, + at (hysj hysj) vi vurderer si\ommersalg i slutten av denne uka ;-)

Ellers, noe bra til slutt: LO'ne dine rocker Trine! Du er en av de beste av de beste, men det vet du vel? Det er "noen"... nei, dette tar vi når du kommer. Minn meg på at jeg skal si B på dette ;-)

Ring meg gjerne om du vil, på tlf: 93039309

cathrineangelica sa...

digger loene dine, trine!

Veronica sa...

Skikkelig flotte Loer!
Jeg er skikkelig imponert over mååten du setter ting sammen på, uten at det noensinne ser rotete eller "firkantig" ut. Du er rett og slett skikkelig dyktig!

Anne Bente sa...

åhhhh så meget lækkert du dog har fået lavet :)

Jeanette sa...

Superfint! *sommerklem*