søndag 30. mars 2008

Jeg har fått award!


Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site.
Fikk award fra Xtina! Så koselig alså!! :klem:
De jeg vil nominere er:
Sylvia: Du er ei knall jente jeg virkelig er glad jeg har blitt kjent med! Alltid blid, sprudlende og inkluderende. Du og familien har en del motgang i det siste året, og jeg håper så inderlig det blir mye bedre veldig snart! alltid moro å scrappe sammen med deg!
Xtina: Du er virkelig et aldri så lite scrappe-geni! fra første LO til nå som DT har du jo alltid laget flotte ting! Må inrømme jeg har irritert meg over kreativiteten din alså! Du er også utrolig koselig å snakke med! Skulle ønske vi bodde nærmere hverandre, så vi kunne hatt litt treff, men det blir det vel litt værre å fikse, antar jeg! hihi
Spinnvill: Dette er nok den scrapperen jeg ser høøøyt opp til. Har faktisk ikke sett så lekre lo'er før jeg så dine! Du inspirerer virkelig! Alt er så sinnsykt gjennomført og drit lekkert at det er dårlig gjort! hihi! Er ofte å leser hos deg! Er jo ikke så sjokkert du er norgesmester i scrapping liksom!
Brita: Du er virkelig en god scrappevenn! Vi har jo truffet hverandre en del ganger, og hver gang har vært knallkoselig! Du lager utrolig masse flotte, lekne og spreke lo'er! Håper vi får til et lite treff igjen snart! det hadde vært kjempe koselig!
Heidi: Du alså! Du trykker fram alt mulig tøft alså! ungene dine er så heldige som får så flotte album som det du lager! DU har alltid så mye knalle ting jeg ikke har 'oppdaget' noen ganger!
Døra mi er alltid åpen for deg, om du er i 'nabolaget'! (ikke sant??)
Du er ekte, og det digger jeg!

3 kommentarer:

Eliza sa...

Så koselig at du fikk den snuppa! Grattis!

Kristina sa...

Going du! :)

Sylvia sa...

Tusen takk for så mange koselige ord :-) Det var utrolig hyggelig,Tusen takk:-))Kjempeglad for å ha blitt kjent med deg også snuppa:-)