onsdag 31. oktober 2007

van skissekonken på Mn


Med dette bidragetSkissen hadde Kristina laga, igrunn kjempe fin!

hadde jo ikke trudd jeg skulle vinne, da jeg lå under med ørten stemmer kjempe lenge!

Men moro å vinne alså! lenge siden jeg har scrappet til en konkurranse også.

burde bli litt flinkere til det egentlig. for det er jo gøy. Men på en annen side, det blir jo litt press til å holde tidsfrister. noe jeg er heller dårlig på..haha!

I går var jeg en liten skravletur på minnefabrikken. kjøpte meg ei BG pakke med ark, Periphery og to nye pakker med prima blomster. de var så lekre!

Fjasen gikk lett, og jeg stempla en del i går, samt fargela dem. det er så moro igrunn. Hilde fikk også dilla.

I dag slutta sambo også tidlig fra jobb, noe som var kjempe deilig. han måtte jo kjøre jentene i bhg i dag også, for jeg har vært oppe i halve natt med kjempe vondt i magen. fader så kjedelig alså. måtte jo vekke han på toppen av det hele, for å be han om å kjøre ungene i bhg.

men det gikk greit, fikk sove lenge i dag, sov faktisk helt til 12.30..! det tilhører sjeldenhenter alså! men et gjorde godt faktisk!

Nå er det også begynt å bli skikkelig kaldt, så her fyrer vi med ved nå, ordentlig koselig, med peis alså. og taco til middag! herrrlig!

3 kommentarer:

Heidi sa...

Hei snuppa!

Det ligger noe i bloggen min til deg.

Anne Bente sa...

tillykke med sejren, det er et utroligt flot lo du har lavet der. :)

Og så læste jeg du havde virus på ballancenerven, det har jeg også haft,puhaaaaa stakkels , stakkels dig,det er nu 2 år sidend et startede, og svimmelheden kommer stadig med mellemrum her,hvis du har nogle spørgsmål, så bare pb mig inde på forummet :)

Miriam sa...

Hei!
Jeg har gitt deg noe i bloggen min som er bla til deg.
elsker å se i bloggen din
du lager utrolig mye fint

Hilsen miriam /emily